Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

De LinkedIn-stok van Sas

Vind je het lastig? Zelf berichten plaatsen op LinkedIn?

Ik kan je helpen > in 2 uurtjes per maand kom/blijf jij top of mind bij je doelgroep!

Ik zie veel mensen stoeien met hun zichtbaarheid op LinkedIn.
Geen tijd, geen prioriteit, geen creativiteit, geen inspiratie, waardoor ook geen zin.

Zonde!

Want als ondernemer, accountmanager, verkoper of recruiter mis je toch veel kansen als je alleen maar gluurt en lurkt op LinkedIn en jezelf niet veel laat zien.

Daarom heb ik iets bedacht: De LinkedIn-stok (achter de deur) van Sas.
Heel laagdrempelig en wat je toch veel oplevert qua naamsbekendheid, expertstatus en gunfactor:

Hoe werkt die LinkedIn-stok?

👉 om de maandag (op de even weken) van 09:00 uur tot 10:00 uur
👉 aan de slag met je LinkedIn, online via Zoom
👉 in een klein groepje
👉 je krijgt inspiratie voor een onderwerp
👉 je krijgt tips over de inhoud van je bericht
👉 er wordt met je meegedacht en je kunt sparren
👉 ook even zelf aan de slag
👉 samen optimaliseren we dan je bericht
👉 tenslotte plaats je je bericht en kun je een dikke ✅ zetten

Wat moet dat kosten?

Ik wist dat je dat ging vragen. Ik praat liever over een investering dan over kosten. Want een kostenpost heb je nodig om je bedrijf te laten draaien (denk aan huur pand) en een investering heb je nodig om je bedrijf te laten groeien. En als je kiest voor deze stok, dan kies je voor groei.

De investering is

€ 97 per maand of
€ 497 per half jaar (je bespaart dan € 85) of
€ 997 per jaar (je bespaart dan € 167)
Bedragen zijn exclusief 21% btw

Dussss…..wil jij dit jaar nou eindelijk eens uit de schaduw stappen en je wat meer laten zien?

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Count me in! (per maand)
Count me in! (per half jaar)
Count me in! (per jaar)

Veelgestelde vragen

Moet ik me voorbereiden voor elke sessie?

Nee. Ga er open in, je krijgt van mij telkens een opdracht. Wel verwacht ik van je dat je er fris en fruitig bijzit en dat je met je volle aandacht meedoet (dus niet met andere schermen bezig bent).
Ik heb geen Zoom, kan het ook via Teams?

Nee. Ik gebruik Zoom, maar mocht je nog nooit met Zoom hebben gewerkt, dan loods ik je daar graag doorheen (Zoom kun je gratis gebruiken overigens).

Als ik een keer niet kan, krijg ik dan een gedeelte van mijn geld terug?

Nee. Je kunt wel de opname krijgen zodat je toch gewoon de opdracht van die keer kan doen. En je mag me altijd bellen als je daar vervolgens zelf niet uitkomt.

Ik zit nog niet op LinkedIn? Kan ik dan toch mee doen?

Nee, je moet wel al een account hebben. Mocht je daar zelf niet uitkomen, in een 1,5 uur privé-sessie zie je er tip en top uit.

Ik wil met mijn compagnon/collega mee doen, kan dat?

Dat kan zeker, leuk zelfs, het is echter geen 2 voor de prijs van 1 dus wel beiden aanmelden. Mocht je interesse hebben in zo’n stok achter de deur voor meerdere collega’s (minimaal 4 personen) of je afdeling/team, dan is er ook een inCompany-constructie mogelijk. Bel me (06 – 42 12 08 23) als je daarover wilt overleggen.

Ik wil wel mee doen, maar kan nooit op maandag 09:00 uur

Stuur me een mail en vertel me wanneer het jou wel uitkomt. Dan zet ik je op de lijst en dan laat ik je tijdig weten zodra er een volgende groep op een andere dag/tijdstip start.

Als ik per halfjaar of jaar afsluit (ivm de korting), hoe zit dat dan met opzeggen?

Het wordt niet stilzwijgend verlengt als je daar bang voor bent. Ik vraag je tijdig wat je wensen zijn na je betaalde periode.

Mag ik eerst eens een keer proefdraaien om te kijken of het iets voor me is?

Tuurlijk, geen probleem!

Weet ik van tevoren welke mensen in mijn groep zitten?

Ja. Je ontvangt een lijstje van de deelnemers, incl een link naar hun LinkedIn-profiel.

Wat als de opdracht/het onderwerp wat jij voorstelt mij niet aan staat?

Is nog nooit voorgekomen maar mocht dat zo zijn, dan help ik je met een alternatief dat bij jou past en waar je je senang bij voelt. Je bepaalt sowieso te allen tijde zelf met wat voor bericht je aan de slag gaat. Mijn opdracht is steeds puur ter inspiratie als je zelf weinig creatief bent.

Lees hoe Brigitta en Brigitte de LinkedIn-stok ervaren

Brigitta Menten
Brigitta Mentencoach

Verlegen ben ik niet, maar om iets over mezelf te posten, vind ik toch nog wel een dingetje…ik weet wat de toegevoegde waarde is en zelf houd ik enorm van eerlijke oprechte posts. Gewoon uit het leven gegrepen. Maar ik stel het steeds maar uit. Te druk, morgen, wie zit hier op te wachten, allerlei belemmerende gedachten en zo ben je weer snel een jaar verder.

Dus toen ik de mogelijkheid zag om dit samen met een klein groepje te doen, onder leiding van Saskia, dacht ik, dit is meteen een goede start voor 2023.
Weer even uit mijn comfortzone, zodat ik kan groeien. Na korte kennismaking, werden we meteen in tweetallen verdeeld en eigenlijk hadden we allemaal meteen een ingeving waar het over moest gaan. Nu nog even snel schrijven, kort bespreken met eventuele op- en aanmerkingen en posten. Makkelijker kan het bijna niet. Dus denk jij ook ….ik zou eigenlijk wat op Linkedin moeten doen of aan mijn zichtbaarheid werken, maar je stelt het maar uit. Maak dan zeker gebruik van het aanbod van Saskia.