Gratis Masterclass

Gratis Mini Masterclass Vloggen op je telefoon (via Zoom)

Vrijdag 23 juli van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Op de vraag wat jouw Unique Selling Point is, geef je als je gaat vloggen vanzelf antwoord. Want jij bent je eigen USP. Mensen kiezen voor jou! Door te vloggen laat je jezelf zien, laat je zien wat je te bieden hebt, waar je goed in bent en waar je ogen van gaan stralen. Daarnaast is het een effectieve manier om echt de verbinding te maken met je doelgroep. Ze zien jou en dat voelt als een gesprek. Het is de meest echte manier van marketing en marketing was nog nooit zo makkelijk, zo leuk en zo goedkoop.

“Ontdek hoe je met vloggen je omzet kan verhogen!”

Ja, ik meld mij aan!

Drempelvrees

Vind jij vloggen rete-eng? Wees gerust, de meeste mensen vinden dat spannend. Ik ook. Zo’n 10 jaar geleden ontdekte ik per ongeluk de kracht van vloggen. Ik moest een verslagje maken van een event en deed dat in videovorm ipv in een tekstueel verslag. Zowel ik als mijn opdrachtgever schrokken van het hoge bereik en interactie. En geloof me, dat uit-je-comfortzone-komen went ontzettend snel als je de resultaten van vlogs ziet. Je moet natuurlijk wel weten hoe je zo’n vlog aanpakt zodat het ook je doelgroep aanspreekt.

Waarom zou je meedoen?

“Geloof me, dat uit-je-comfortzone-komen went ontzettend snel als je de resultaten van vlogs ziet!”

Dit leer je

Jij hebt een bloeiende praktijk en je wil dolgraag je bereik, maar ook je omzet vergroten. Het maken van vlogs is dan het middel bij uitstek om dat doel te bereiken! Wist je dat wanneer jij vlogs op je website plaatst, je daarmee vele malen sneller het vertrouwen wint van jouw klant? Of je nu een starter bent die naamsbekendheid wil genereren, een marketing- of communicatieprofessional die bij wil blijven of een ZZP-er die gepassioneerd is over wat hij doet, een goede vlog zal je helpen om je doelen sneller te bereiken!

Ik wil bij die gratis masterclass zijn

Lees/bekijk hoe anderen mijn masterclass/zoominar ervaren:

OVER MIJ

Ik ben Saskia van der Hilst (1975, uit Waalwijk, getrouwd met Joost, moeder van 3), sinds 2013 harde werker en trotse eigenaar van SimplySas.

SimplySas helpt mensen en bedrijven die wat serieuzer met Social Media aan de slag willen. Veel mensen modderen namelijk maar wat aan, zonder plan en ook zonder goed resultaat.

Mijn motto is: doe het goed, of doe het niet!

Ik heb gemerkt dat vloggen een van de meest effectieve contentvormen is. Sinds ik meer met vloggen doe, is mijn omzet zelfs verdriedubbeld. Alle kennis en ervaringen (incl fouten) die ik afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik graag met je op een leuke en makkelijk te begrijpen manier, zodat jij ook nog succesvoller wordt.