Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Clinics

Clinics en trainingen op het gebied van Social Media, algemeen of specifiek (bijvoorbeeld LinkedIn), geef ik graag. Voor je medewerkers of om je persoonlijk wegwijs te maken in de wereld van social media en online marketing. Zowel basis als business.

Kosten zijn afhankelijk van je wensen.

Interesse? Bel 06 – 42 12 08 23.

Lees hoe klanten mijn clinics ervaren:
Els Brouwersfoodstylist bij Food-image

“Het was een leerzame avond, ik heb veel adviezen gehoord waarmee ik aan de slag kan gaan. Ze geeft ook voorbeelden van mensen uit de groep en past het programma goed aan aan de betreffende doelgroep.”

Mart Hendrickxadviseur Geerts & Partners

“Boeiende to the point training Linkedin gekregen van Saskia. Professioneel en goed afgestemd op de groep. Met goede tips en opties, niet alleen om je account op orde te brengen en houden, ook om Linkedin voor je te laten werken.”

Anita Kriekmedisch secretaresse Jeroen Bosch Ziekenhuis

“Zojuist de Linkedin Workshop van Saskia gedaan. Super leerzaam en interessant! En bovendien nog gezellig ook!”

Eric van den Dungenadviseur bedrijfsleven

“Saskia weet op een heel enthousiaste manier jezelf weer enthousiast te krijgen voor de mogelijkheden van Linkedin. Heel transparante en toepasbare tips. Echt een nuttige en leuke middag.”

Sylvia Hoekstraoffice manager Solid Finance

“Leuke en inspirerende workshop Linkedin gehad, verzorgd door Saskia. Saskia doet dit op een professionele en enthousiasmerende wijze. Top!”

Piet Wijmantoezichthouder

“Saskia kan enthousiast op een heldere manier helpen om de mogelijkheden van LinkedIn te ontdekken!”

Renee Hoekmantoezichthouder

“Van te voren vroeg ik mij af wat de meerwaarde van de cursus zou zijn, ik had een profiel en was, naar mijn idee al aardig actief op LinkedIn. De cursus gaf me aardig wat tips om mijn profiel te verbeteren en professioneler te maken. Daarnaast kreeg ik praktische aanwijzingen om het gebruik van LinkedIn te verbeteren. Ik vond het een plezierige cursus mede door de persoonlijke benadering van Saskia, daardoor werd elke vraag op een fijne manier beantwoord”.

 

Wilbert SeurenStrategisch adviseur overheid

“Prettige en praktische opfrismiddag gehad en ook weer nieuwe LinkedIn-dingen geleerd bij Saskia. De devil is in the details dus steeds opletten wat je met wie voor wie wil. En nu weer verder met learning by doing!”