Lifting online presence
06-42120823
info@SimplySas.nl

Masterclass Vloggen

Het is allang niet meer nieuw, maar wel nog steeds een drempel voor velen: vloggen!
Durf jij die drempel te nemen? Ik help je erbij! Ik geef je de kennis, de tools en de inspiratie, zodat jij de rest van je leven vol zelfvertrouwen erop los kunt vloggen.

Jaaa, dit wil ik meteen bestellen!

Wat ik je ga leren tijdens deze Masterclass Vloggen?

 

Of je voorkennis nodig hebt?

Nope! Je hoeft niet technisch te zijn (ben ik ook niet). Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of tablet en wat lef.

 

Wat de meerwaarde van vloggen is?

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

 

Voor wie is deze masterclass níet bedoeld?

Voor diegenen die

Marketing was nog nooit zo leuk, zo makkelijk en zo goedkoop.

In 1 dag leer ik je vloggen, editen en je vlog via een slimme Social Media strategie te verspreiden. Niet met complexe software maar simply op je smartphone of tablet.

 

Kosten

Een investering van € 299,- per persoon (excl. btw, incl koffie/thee/cappu/latte en een heerlijke lunch) die je duizenden euro’s aan mediawaarde oplevert.

 

Waar

Locatie is het spiksplinternieuwe Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel, het meest inspirerende hotel in de omgeving.

 

Wanneer

Van 9:30 uur tot 15:00 uur (afsluitend en borrel met bitterbal) op een van de onderstaande data.

Jaaaa, leer mij vloggen op 29 augustus!
Let op: just for Android-users!

Jaaaa, leer mij vloggen op 27 september!
Let op: just for iPhone-users!

Jaaaa, leer mij vloggen op 25 oktober!
Let op: just for Android-users!

Jaaaa, leer mij vloggen op 29 november!
Let op: just for iPhone-users!

 

Interesse of meer weten? Mail saskia@simplysas.nl of bel 06-42120823.

Lees hier hoe klanten deze Masterclass ervaren:
Martine Dierckx

“Op 9 november 2018 heb ik bij Saskia een Masterclass Vloggen gevolgd: wat een kennis en kunde, wat een enthousiasme! Het gebruiken van Social Media lijkt na een cursus bij Saskia iets wat je al jaren doet en wat je niet meer de normaal vindt!”

Odette Heijnen

“Saskia haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk! Met haar Masterclass Vloggen laat ze op een leuke, toegankelijke en eenvoudige wijze zien hoe je vlogt, edit en dit effectief online deelt. Saskia is behulpzaam, verbindt en verlaagt drempels om zelf aan de slag te gaan. Haar Masterclass is een aanrader voor als je graag wilt vloggen, maar nog teveel excuses hebt om het niet te doen.”

Marloes van Tetering

“Ik heb een Masterclass Vloggen gevolgd bij Saskia. Ze is heel enthousiast en bevlogen en het lukt haar om ons ook zover te krijgen. Mooie presentatie, afwisselende werkvormen, heldere voorbeelden, praktische tips. Ik kon meteen aan de slag.”

Paul de Bruyn

“Ik heb een bijzonder leuke cursus Vloggen gevolgd bij Saskia. Het enthousiasme en de deskundigheid spat er vanaf. Geen lang blabla verhaal maar to the point en lekker handson. Er is aandacht voor de voorbereiding (het script), de uitvoering (vloggen) en het gebruik van software en Social Media.”

Trudy van de Schans


“Ik heb met Saskia kennis mogen maken tijdens een Masterclass Vloggen. Saskia is een bevlogen trainer met een humor en waar nodig een serieuze ondertoon. Ze neemt je mee in de noodzaak van… en hetgeen het je oplevert. Haar open persoonlijkheid zorgt ervoor dat ik het gevoel had haar al jaren te kennen. Ik kan Saskia een ieder aanbevelen die geraakt en aangezet wil worden tot actie! ”

Lowie van Gorp


“Genoten van een inspirerende Masterclass Vloggen. Vol waardevolle tips van Saskia die bruist van energie en enthousiasme.”

Vincent Vriens


“Ik heb afgelopen vrijdag een Masterclass vloggen gevolgd bij SimplySas. Het was een keurig verzorgde training waar wel wat angsten overwonnen moesten worden. Saskia helpt je over die angsten heen. Haar enthousiasme is zo aanstekelijk dat je bijna vergeet dat je bang bent/was voor de camera. De uitleg over het technische gedeelte over de editing had wat uitgebreider gemogen. Ik heb in ieder geval veel geleerd en kan SimplySas zeker aanbevelen!”