Lifting online presence
06-42120823
info@SimplySas.nl

Klanten vertellen

Bekijk wat andere over mij vertellen.

Anita Hoboeigenaar AH Virtual Support

“Toen ik startte met mijn bedrijf wilde ik graag wat meer informatie over social media en hoe ik dat het beste in kon zetten. Saskia heeft me hier enorm goed mee geholpen. Ze geeft duidelijk advies en haar aanstekelijke enthousiasme neemt je mee in de wereld van social media. Ik heb veel tips gekregen en kon na onze sessies goed zelf vooruit! Ik raad Saskia dan ook zeker aan. Een topper!”

Roel Koolenmanaging director Delfin Connector


“Saskia is een echte professional op het gebied van strategischecommunicatie en social media. Sterk inzicht, creatief enklantgericht. Ik denk dat Saskia aan elke organisatie, groot ofklein, profit of non-profit een grote toegevoegde waarde kanbieden. “

Lot de Ponteigenaar Lot Fotografie

“Saskia heeft mij enorm geholpen op het gebied van onlineprofilering. Ze geeft me veel tips en trucs mbt Facebook,Instagram en LinkedIn. Ook mbt site en vindbaarheid. Alsstartende ondernemer gaf het mij een grote duw in de rug. Ikbeveel haar zeker aan!”

Lex van HoutenMarketing & Communications manager HYET sweet.


“Saskia is een creatief en sterk klankbord voor mij als marketeer. Door haar bevlogenheid, betrokkenheid en klantgericht denken, kan ze kritische vragen stellen en doet ze dit ook. Online marketing en communities kennen weinig geheimen voor haar en daardoor spreekt ze de taal van de doelgroep. SimplySas dekt dan ook volledig de lading, zo is ze!”

Monika Schraveneigenaar Schoonheidssalon Monika

“Saskia heeft mij geweldig geholpen om mijn drempelvrees weg te nemen haar enthousiasme en haar tips hebben mij enorm gemotiveerd.”

Jacqueline van de Looysecretaresse bij Coresta

“Wat een inspirerend, verhelderend en energiek verhaal over hoe,wanneer en waarom social media zakelijk te gebruiken. Saskia,een zeer gemeende en welverdiende duim omhoog! ? Dank jewel voor deze geslaagde regiobijeenkomst van#NVDSECRETARESSE.NL in Breda bij #Breepark.”

Wik Legdeurbedrijfsleider Hans van Mierlo Autoschade

“Leuke presentatie waarbij door de interactie iedereen geboeid blijft! Was een verrassende avond:)”

Sabine UittenbogaardFinancieel adviseur Rabobank

“Een sociaal media café van Saskia gehad. Saskia vertelt metzoveel passie en vrolijkheid dat ze je heel enthousiast meeneemtin de wereld van social media 3.0”

Laura Kallenbergmanager en strategisch adviseur Thebe

“Saskia heeft voor Thebe een inspirerende masterclass gegeven over PR en profilering op het gebied van specialistische zorg. Enthousiast, dynamisch, en bevlogen. Ze gelooft in wat ze doet en dat straalt ze uit. Ze weet theorie en praktijk naadloos te verbinden en maakt het daarmee gelijk praktisch toepasbaar. Het was een plezier om met haar samen te werken!”

Els Brouwersfoodstylist bij Food-image

“Het was een leerzame avond, ik heb veel adviezen gehoord waarmee ik aan de slag kan gaan. Ze geeft ook voorbeelden van mensen uit de groep en past het programma goed aan aan de betreffende doelgroep.”

Mart HendrickxMart Hendrickx, adviseur Geerts & Partne

“Boeiende to the point training Linkedin gekregen van Saskia. Professioneel en goed afgestemd op de groep. Met goede tips enopties, niet alleen om je account op orde te brengen en houden,ook om Linkedin voor je te laten werken.”

Anita Kriekmedisch secretaresse Jeroen Bosch Ziekenhuis

“Zojuist de Linkedin Workshop van Saskia gedaan. Super leerzaam en interessant! En bovendien nog gezellig ook!”

Eric van den Dungenadviseur bedrijfsleven

“Saskia weet op een heel enthousiaste manier jezelf weerenthousiast te krijgen voor de mogelijkheden van Linkedin. Heeltransparante en toepasbare tips. Echt een nuttige en leuke middag.”

Sylvia Hoekstraoffice manager Solid Finance

“Leuke en inspirerende workshop Linkedin gehad, verzorgd door Saskia. Saskia doet dit op een professionele en enthousiasmerende wijze. Top!”

Piet Wijmantoezichthouder

“Saskia kan enthousiast op een heldere manier helpen om demogelijkheden van LinkedIn te ontdekken!”

Martine Dierckx

“Op 9 november 2018 heb ik bij Saskia een masterclass vloggen gevolgd: wat een kennis en kunde, wat een enthousiasme! Het gebruiken van sociale media lijkt na een cursus bij Saskia iets wat je al jaren doet en wat je niet meer de normaal vindt!”

Odette Heijnen

“Saskia haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk! Met haar masterclass vloggen laat ze op een leuke, toegankelijke en eenvoudige wijze zien hoe je vlogt, edit en dit effectief online deelt. Saskia is behulpzaam, verbindt en verlaagt drempels om zelf aan de slag te gaan. Haar masterclass is een aanrader voor als je graag wilt vloggen, maar nog teveel excuses hebt om het niet te doen.”

Marloes van Tetering

“Ik heb een masterclass vloggen gevolgd bij Saskia. Ze is heel enthousiast en bevlogen en het lukt haar om ons ook zover te krijgen. Mooie presentatie, afwisselende werkvormen, heldere voorbeelden, praktische tips. Ik kon meteen aan de slag.”

Paul de Bruyn


“Ik heb een bijzonder leuke cursus Vloggen gevolgd bij Saskia. Het enthousiasme en de deskundigheid spat er vanaf. Geen lang blabla verhaal maar to the point en lekker handson. Er is aandacht voor de voorbereiding (het script), de uitvoering (vloggen) en het gebruik van software en social media.”

Trudy van de Schans


“Ik heb met Saskia kennis mogen maken tijdens een masterclass Vloggen. Saskia is een bevlogen trainer met een humor en waar nodig een serieuze ondertoon. Ze neemt je mee in de noodzaak van… en het geen het je oplevert. Haar open persoonlijkheid zorgt ervoor dat ik het gevoel had haar al jaren te kennen. Ik kan Saskia een ieder aanbevelen die geraakt en aangezet wil worden tot actie! ”

Lowie van Gorp


“Genoten van een inspirerende masterclass Vloggen. Vol waardevolle tips van Saskia die bruist van energie en enthousiasme.”

Vincent Vriens


“Ik heb afgelopen vrijdag een Masterclass vloggen gevolgd bij SimplySas. Het was een keurig verzorgde training waar wel wat angsten overwonnen moesten worden. Saskia helpt je over die angsten heen. Haar enthousiasme is zo aanstekelijk dat je bijna vergeet dat je bang bent/was voor de camera. De uitleg over het technische gedeelte over de editing had wat uitgebreider gemogen. Ik heb in ieder geval veel geleerd en kan SimplySas zeker aanbevelen!”