Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Adviseren & Ontzorgen

Vragen over hoe jij Social Media slim(mer) kunt inzetten? Ik adviseer je graag. Ook schuif ik geregeld aan als externe bij een strategische sessies over de online profilering.

Daarnaast kan ik ook ontzorgen mbt de contentcreatie, het inplannen en de webcare. Dit is met name interessant als de organisatie te klein is of er geen budget is om hiervoor iemand aan te nemen, maar wel groot genoeg om Social Media wat serieuzer in te zetten. Ik ben minimaal 4 uur en maximaal 8 uur per week hiervoor beschikbaar.

Hoewel ik ook erg leuke commerciële klanten heb, doe ik dit het liefst in de non-profit sector zoals voor zorgorganisaties en onderwijs.

Bel me gerust voor een kop cappuccino: 06 – 42 12 08 23

Lees hoe klanten mijn advisering ervaren:
Anita Hoboeigenaar AH Virtual Support

“Toen ik startte met mijn bedrijf wilde ik graag wat meer informatie over Social Media en hoe ik dat het beste in kon zetten. Saskia heeft me hier enorm goed mee geholpen. Ze geeft duidelijk advies en haar aanstekelijke enthousiasme neemt je mee in de wereld van Social Media. Ik heb veel tips gekregen en kon na onze sessies goed zelf vooruit! Ik raad Saskia dan ook zeker aan. Een topper!”

Roel Koolenmanaging director Delfin Connector

“Saskia is een echte professional op het gebied van strategischecommunicatie en Social Media. Sterk inzicht, creatief en klantgericht. Ik denk dat Saskia aan elke organisatie, groot of klein, profit of non-profit een grote toegevoegde waarde kan bieden. “

Lot de Ponteigenaar Lot Fotografie

“Saskia heeft mij enorm geholpen op het gebied van online profilering. Ze geeft me veel tips en trucs mbt Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook mbt site en vindbaarheid. Als startende ondernemer gaf het mij een grote duw in de rug. Ik beveel haar zeker aan!”

Lex van HoutenMarketing & Communications manager HYET sweet.

“Saskia is een creatief en sterk klankbord voor mij als marketeer. Door haar bevlogenheid, betrokkenheid en klantgericht denken, kan ze kritische vragen stellen en doet ze dit ook. Online marketing en communities kennen weinig geheimen voor haar en daardoor spreekt ze de taal van de doelgroep. SimplySas dekt dan ook volledig de lading, zo is ze!”

Monika Schraveneigenaar Schoonheidssalon Monika

“Saskia heeft mij geweldig geholpen om mijn drempelvrees weg te nemen haar enthousiasme en haar tips hebben mij enorm gemotiveerd.”

Jeannet TankensAccountmanager Hesselmans & van Willegen

“Saskia is een enorme hulp geweest bij mijn zoektocht binnen het doolhof van Social Media. Met handige tips & trics beheer ik nu onze zakelijke Facebook, Instagram en Linkedin! Haar aanstekelijke enthousiasme en ruime kennis brengt je zeker naar een hoger online niveau!”

Janny Hanegraafeigenaar Permanent Mooi

Als je als bedrijf een duwtje in de rug wil hebben om nu eindelijk iets te doen met Social Media? Vraag dan hulp van Saskia! Je hoeft niet alles te kunnen. Stap voor stap helpt Saskia je op weg. Ze laat het initiatief aan jou zelf want je moet het gewoon zelf gaan doen. Haar stokpaardje is vloggen. Met haar masterclass heeft ze mij ook zover gekregen om te gaan vloggen voor/over Permanent Mooi. Als ik het kan …..kan jij het ook. Ze heeft een heel goed netwerk en dus kun je vertrouwen op een veelzijdig marketing advies. Naast het harde werken wat we samen doen, heb ik het verder ook altijd gezellig met haar.