Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Inspireren

Kan je organisatie of team wel een boost gebruiken om ze te enthousiasmeren over de kansen die online en social media marketing bieden? Of wellicht wil je een zinvolle en gezellige avond voor je klanten organiseren? Bijvoorbeeld een Inspiratiesessie Social Media of een Social Media Café?

Leuk! Ik neem ze graag mee in de online wereld van nu. Voor een standaard en algemeen verhaal verwijs ik je graag door naar een collega. Ik doe alleen maar maatwerk, afgestemd op jouw organisatie, medewerkers, klanten en prospects. En lekker interactief!

Prijs is afhankelijk van je wensen.

Lees hoe klanten mijn inspiratiesessies ervaren:
Jacqueline van de Looysecretaresse bij Coresta

“Wat een inspirerend, verhelderend en energiek verhaal over hoe, wanneer en waarom Social Media zakelijk te gebruiken. Saskia, een zeer gemeende en welverdiende duim omhoog! Dankjewel voor deze geslaagde regiobijeenkomst van#NVDSECRETARESSE.NL in Breda bij #Breepark.”

Wik Legdeurbedrijfsleider Hans van Mierlo Autoschade

“Leuke presentatie waarbij door de interactie iedereen geboeid blijft! Was een verrassende avond:)”

Laura Kallenbergmanager en strategisch adviseur Thebe

“Saskia heeft voor Thebe een inspiratiemiddag verzorgd over PR en profilering op het gebied van specialistische zorg. Enthousiast, dynamisch, en bevlogen. Ze gelooft in wat ze doet en dat straalt ze uit. Ze weet theorie en praktijk naadloos te verbinden en maakt het daarmee gelijk praktisch toepasbaar. Het was een plezier om met haar samen te werken!”