Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Over mij

Ik ben Saskia van der Hilst, gebouwd in 1975, geboren en getogen in het zuiden des lands. Door de liefde verhuisd naar Waalwijk waar ik heel gelukkig ben met mijn lieve man, drie (meestal) leuke kinderen en de allerliefste kat van de wereld.

Na ruim 15 jaar in het bedrijfsleven ervaring opgedaan te hebben, sta ik sinds 2013 op eigen benen. Marketing, en mn Social Media vind ik vreselijk leuk! Mede omdat ik zie ik dat veel ondernemers en bedrijven maar wat doen. Zonder plan, zonder strategie, en ook zonder goede resultaten. De dankbaarheid die ik voel als ik ze heb geleerd wel goede resultaten te behalen, maakt mijn werk waardevol. Mijn motto: doe het goed, of doe het niet!

Ik vind het heel belangrijk om te weten wie iemand is, wat hem of haar beweegt. Je doet immers geen zaken met bedrijven, maar met mensen. Hoe duurzamer de relatie, hoe beter ik jou (en je bedrijf en je klanten) begrijp, hoe synergetischer de samenwerking. Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

“Doe het goed, of doe het niet!”