Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

hiermee hou ik je op de hoogte van mijn aanbiedingen en trainingen

Boek

Boek Ga toch Vloggen!
Vul hier het gewenste aantal in: Ja, ik wil dat boek!

Ik ben een boek aan het schrijven over vloggen. Eigenlijk ben ik al klaar met schrijven en wordt de tekst as we speak geredigeerd, opgemaakt en gedrukt. 23 september is de officiële boeklancering maar je kunt hem nu al in de pre sale kopen. Hij ligt dan 24 september in je brievenbus.

Het is een boek dat iedereen die zakelijk wilt gaan vloggen dat laatste duwtje in de rug geeft.
Volop handige tips, persoonlijke anekdotes, (verwijzingen naar) voorbeeldvlogs en een concreet stappenplan. Alles met een gezonde dosis humor.

Een paar mensen heb ik ter toetsing mijn manuscript laten lezen. Wat zij van het boek vinden?

Joan Kramereigenaar van de Gewoonboot

“Tijdens het lezen van het boek kreeg ik allemaal leuke ideeen om over te gaan vloggen en met de praktische tip en tricks kreeg ik echt zin om te beginnen. met de checklist in de hand kan ik nu een praktisch plan smeden. Ik heb al wat oefenvlogs gemaakt. Leuk, bruikbaar en leerzaam als je zakelijk wilt gaan vloggen. Aanrader! ”

Rob Pauwmanaging director in governance

“Voor het pitchen bij publiek heb ik genoeg zelfvertrouwen maar een video is toch wat anders. Om me meer te verdiepen in het vloggen heb ik dit boek gelezen. Het staat vol met tips, wijze lessen en leuke verhalen. Als je nog niet helemaal klaar bent om te gaan vloggen, dan is dit boek een echte aanrader. Het gaf mij persoonlijke rust, vrijheid en plezier in het vloggen. En nu oefenen, oefenen, oefenen.”

Désirée Dietseigenaar Answer & Questions

“Ik behoor tot de groep “waarom moet mijn hoofd online”? Ook ben ik perfectionistisch dus het is niet gauw goed. Saskia maakt korte metten met mijn heilige huisjes en heeft me aan de slag gekregen met vloggen. Met kennis, enthousiasme en inlevingsvermogen helpt ze je een stap verder op het gebied van online profilering.”

David van den Bogaertsales executive

“De kortste weg om als ondernemer effectief kennis te maken met vloggen. Dat is wat Saskia met dit praktische boek vol met handige tips, anekdotes en praktische oefeningen heeft gerealiseerd. De aanpak is simpel maar het eindresultaat verbluffend. Echte aanrader”

Als je het boek in de pre sale koopt, krijg je toegang tot een exclusieve groep op Facebook of LinkedIn (jij mag kiezen welk kanaal je voorkeur heeft, ik deel op beide kanalen precies hetzelfde). In die groep deel ik updates over mijn boek in wording, behind the scenes en til ik tipjes van de sluier op.

Het boek kost € 22,50 per stuk (incl btw en verzendkosten).

Werk je bij een organisatie en vind je het leuk om het boek cadeau te geven aan je medewerkers?

Bij afname van 5 stuks (het boek is ook tof om weg te geven), dan krijg je mijn online training vloggen met je telefoon er als bonus bij. Daar krijg je meteen toegang toe (hoef je dus niet tot september op te wachten 🙂).

Bij afname van 10 stuks krijg je voor 1 persoon de masterclass vloggen er als bonus bij.

Bij afname vanaf 50 stuks krijg je er een inCompany training (max 10 personen) bij.

Wil je er meer bestellen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

#JustSaying 😀

Interesse in 10, 50 of meer stuks? Neem contact met me op via mail of bel 06 – 42 12 08 23 om afspraken te maken over de distributie van de boeken en om een datum te prikken voor de masterclass of inspiratiesessie.

Vul hier het gewenste aantal in: Ja, ik wil dat boek!
Fill out my online form.