Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Boek

Boek Ga toch Vloggen!
Vul hier het gewenste aantal in: Ja, ik wil dat boek!

Heb ik me toch een boek geschreven over vloggen 😀🤳.

Het is een boek dat iedereen die zakelijk wilt gaan vloggen dat laatste duwtje in de rug geeft.
Volop handige tips, persoonlijke anekdotes, (verwijzingen naar) voorbeeldvlogs en een concreet stappenplan. Alles met een gezonde dosis humor.

Wat anderen van het boek vinden:

Joan Kramereigenaar van de Gewoonboot

“Tijdens het lezen van het boek kreeg ik allemaal leuke ideeen om over te gaan vloggen en met de praktische tip en tricks kreeg ik echt zin om te beginnen. met de checklist in de hand kan ik nu een praktisch plan smeden. Ik heb al wat oefenvlogs gemaakt. Leuk, bruikbaar en leerzaam als je zakelijk wilt gaan vloggen. Aanrader! ”

Rob Pauwmanaging director in governance

“Voor het pitchen bij publiek heb ik genoeg zelfvertrouwen maar een video is toch wat anders. Om me meer te verdiepen in het vloggen heb ik dit boek gelezen. Het staat vol met tips, wijze lessen en leuke verhalen. Als je nog niet helemaal klaar bent om te gaan vloggen, dan is dit boek een echte aanrader. Het gaf mij persoonlijke rust, vrijheid en plezier in het vloggen. En nu oefenen, oefenen, oefenen.”

Désirée Dietseigenaar Answer & Questions

“Ik behoor tot de groep “waarom moet mijn hoofd online”? Ook ben ik perfectionistisch dus het is niet gauw goed. Saskia maakt korte metten met mijn heilige huisjes en heeft me aan de slag gekregen met vloggen. Met kennis, enthousiasme en inlevingsvermogen helpt ze je een stap verder op het gebied van online profilering.”

David van den Bogaertsales executive

“De kortste weg om als ondernemer effectief kennis te maken met vloggen. Dat is wat Saskia met dit praktische boek vol met handige tips, anekdotes en praktische oefeningen heeft gerealiseerd. De aanpak is simpel maar het eindresultaat verbluffend. Echte aanrader”

Het boek kost € 22,50 per stuk (incl btw en verzendkosten).

Vul hier het gewenste aantal in: Boeken bestellen!

Wil je liever eerst wat ‘proeven’ voordat je overgaat tot aankoop? Vraag hieronder dan het eerste hoofdstuk gratis aan.