Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Klanten vertellen

Lees hier wat klanten over mij vertellen:

Anita Hoboeigenaar AH Virtual Support

“Toen ik startte met mijn bedrijf wilde ik graag wat meer informatie over Social Media en hoe ik dat het beste in kon zetten. Saskia heeft me hier enorm goed mee geholpen. Ze geeft duidelijk advies en haar aanstekelijke enthousiasme neemt je mee in de wereld van Social Media. Ik heb veel tips gekregen en kon na onze sessies goed zelf vooruit! Ik raad Saskia dan ook zeker aan. Een topper!”

Roel Koolenmanaging director Delfin Connector

“Saskia is een echte professional op het gebied van strategischecommunicatie en Social Media. Sterk inzicht, creatief en klantgericht. Ik denk dat Saskia aan elke organisatie, groot of klein, profit of non-profit een grote toegevoegde waarde kan bieden. “

Lot de Ponteigenaar Lot Fotografie

“Saskia heeft mij enorm geholpen op het gebied van online profilering. Ze geeft me veel tips en trucs mbt Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook mbt site en vindbaarheid. Als startende ondernemer gaf het mij een grote duw in de rug. Ik beveel haar zeker aan!”

Lex van HoutenMarketing & Communications manager HYET sweet.

“Saskia is een creatief en sterk klankbord voor mij als marketeer. Door haar bevlogenheid, betrokkenheid en klantgericht denken, kan ze kritische vragen stellen en doet ze dit ook. Online marketing en communities kennen weinig geheimen voor haar en daardoor spreekt ze de taal van de doelgroep. SimplySas dekt dan ook volledig de lading, zo is ze!”

Monika Schraveneigenaar Schoonheidssalon Monika

“Saskia heeft mij geweldig geholpen om mijn drempelvrees weg te nemen haar enthousiasme en haar tips hebben mij enorm gemotiveerd.”

Jacqueline van de Looysecretaresse bij Coresta

“Wat een inspirerend, verhelderend en energiek verhaal over hoe, wanneer en waarom Social Media zakelijk te gebruiken. Saskia, een zeer gemeende en welverdiende duim omhoog! Dankjewel voor deze geslaagde regiobijeenkomst van#NVDSECRETARESSE.NL in Breda bij #Breepark.”

Wik Legdeurbedrijfsleider Hans van Mierlo Autoschade

“Leuke presentatie waarbij door de interactie iedereen geboeid blijft! Was een verrassende avond:)”

Sabine UittenbogaardFinancieel adviseur Rabobank

“Een Social Media Café van Saskia gehad. Saskia vertelt met zoveel passie en vrolijkheid dat ze je heel enthousiast meeneemt in de wereld van Social Media 3.0”

Laura Kallenbergmanager en strategisch adviseur Thebe

“Saskia heeft voor Thebe een inspiratiemiddag verzorgd over PR en profilering op het gebied van specialistische zorg. Enthousiast, dynamisch, en bevlogen. Ze gelooft in wat ze doet en dat straalt ze uit. Ze weet theorie en praktijk naadloos te verbinden en maakt het daarmee gelijk praktisch toepasbaar. Het was een plezier om met haar samen te werken!”

Els Brouwersfoodstylist bij Food-image

“Het was een leerzame avond, ik heb veel adviezen gehoord waarmee ik aan de slag kan gaan. Ze geeft ook voorbeelden van mensen uit de groep en past het programma goed aan aan de betreffende doelgroep.”

Mart Hendrickxadviseur Geerts & Partners

“Boeiende to the point training Linkedin gekregen van Saskia. Professioneel en goed afgestemd op de groep. Met goede tips en opties, niet alleen om je account op orde te brengen en houden, ook om Linkedin voor je te laten werken.”

Anita Kriekmedisch secretaresse Jeroen Bosch Ziekenhuis

“Zojuist de Linkedin Workshop van Saskia gedaan. Super leerzaam en interessant! En bovendien nog gezellig ook!”

Eric van den Dungenadviseur bedrijfsleven

“Saskia weet op een heel enthousiaste manier jezelf weer enthousiast te krijgen voor de mogelijkheden van Linkedin. Heel transparante en toepasbare tips. Echt een nuttige en leuke middag.”

Sylvia Hoekstraoffice manager Solid Finance

“Leuke en inspirerende workshop Linkedin gehad, verzorgd door Saskia. Saskia doet dit op een professionele en enthousiasmerende wijze. Top!”

Piet Wijmantoezichthouder

“Saskia kan enthousiast op een heldere manier helpen om de mogelijkheden van LinkedIn te ontdekken!”

Martine DierckxManager Behandelgroep Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb bij Saskia een Masterclass Vloggen gevolgd: wat een kennis en kunde, wat een enthousiasme! Het gebruiken van Social Media lijkt na een cursus bij Saskia iets wat je al jaren doet en wat je niet meer de normaal vindt!”

Odette HeijnenMarketing & Communicatie Professional

“De energie en het enthousiasme zijn aanstekelijk! Deze Livedag laat op een leuke, toegankelijke en eenvoudige wijze zien hoe je video’s maakt, vlogt, edit en dit effectief online deelt. Behulpzaam, verbindend en drempelsverlagend om echt zelf aan de slag te gaan. Een aanrader voor als je graag meer wilt doen met video en vloggen, maar nog teveel excuses hebt om het niet te doen.”

Marloes van TeteringEigenaar Marloeszie

“Ik heb een Masterclass Vloggen gevolgd bij Saskia. Ze is heel enthousiast en bevlogen en het lukt haar om ons ook zover te krijgen. Mooie presentatie, afwisselende werkvormen, heldere voorbeelden, praktische tips. Ik kon meteen aan de slag.”

Paul de BruynManager Wijkzorg Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb een bijzonder leuke Livedag gehad. Het enthousiasme en de deskundigheid spat er vanaf. Geen lang blabla verhaal maar to the point en lekker handson. Er is aandacht voor de voorbereiding (het script), de uitvoering (vloggen) en het gebruik van software en Social Media.”

Trudy van de Schans
Zorgmanager Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb met Saskia kennis mogen maken tijdens een Masterclass Vloggen. Saskia is een bevlogen trainer met een humor en waar nodig een serieuze ondertoon. Ze neemt je mee in de noodzaak van… en hetgeen het je oplevert. Haar open persoonlijkheid zorgt ervoor dat ik het gevoel had haar al jaren te kennen. Ik kan Saskia een ieder aanbevelen die geraakt en aangezet wil worden tot actie! ”

Lowie van Gorp
Eigenaar Van Gorp Uitvaartzorg

“Genoten van een inspirerende Masterclass Vloggen. Vol waardevolle tips van Saskia die bruist van energie en enthousiasme.”

Vincent Vriens
Manager Horeca & Service Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb afgelopen vrijdag een Masterclass vloggen gevolgd bij SimplySas. Het was een keurig verzorgde training waar wel wat angsten overwonnen moesten worden. Saskia helpt je over die angsten heen. Haar enthousiasme is zo aanstekelijk dat je bijna vergeet dat je bang bent/was voor de camera. De uitleg over het technische gedeelte over de editing had wat uitgebreider gemogen. Ik heb in ieder geval veel geleerd en kan SimplySas zeker aanbevelen!”

Renee Hoekmantoezichthouder

“Van te voren vroeg ik mij af wat de meerwaarde van de cursus zou zijn, ik had een profiel en was, naar mijn idee al aardig actief op LinkedIn. De cursus gaf me aardig wat tips om mijn profiel te verbeteren en professioneler te maken. Daarnaast kreeg ik praktische aanwijzingen om het gebruik van LinkedIn te verbeteren. Ik vond het een plezierige cursus mede door de persoonlijke benadering van Saskia, daardoor werd elke vraag op een fijne manier beantwoord”.

 

Wilbert SeurenStrategisch adviseur overheid

“Prettige en praktische opfrismiddag gehad en ook weer nieuwe LinkedIn-dingen geleerd bij Saskia. De devil is in the details dus steeds opletten wat je met wie voor wie wil. En nu weer verder met learning by doing!”

Anneke van der VoortEigenaar PR-Minded

“Een super leuke vlogworkshop gevolgd bij Saskia. Saskia’s energie werkt aanstekelijk. Het was een perfect verzorgde dag op een leuke locatie. Ik heb veel praktische tips gekregen waarmee ik mijn video en editing skills kan verbeteren. Een aanrader!”

Jeannet TankensAccountmanager Hesselmans & van Willegen

“Saskia is een enorme hulp geweest bij mijn zoektocht binnen het doolhof van Social Media. Met handige tips & trics beheer ik nu onze zakelijke Facebook, Instagram en Linkedin! Haar aanstekelijke enthousiasme en ruime kennis brengt je zeker naar een hoger online niveau!”

Eswin van Hal(sales director Circet Benelux)

“Ik kan Saskia van harte aanbevelen. Samengevat,zeer professioneel, praktisch en laagdrempelig.Opgedane kennis is toepasbaar binnen het midden- en/of kleinbedrijf, maar ook zeker binnen een corporate organisatie.”

Delphine Béguinregioteamlid NVD

Als deelnemer aan het Social Media Café en de incompany vlogtraining georganiseerd door de Nederlandse vereniging van Directie- en Managementondersteuners (NVD) heb ik tweemaal mogen ervaren hoe bedreven Saskia is in het duidelijk overbrengen van de do’s & don’ts en niet te vergeten uitmuntende tips! Dit alles met veel enthousiasme en de nodige humor.

Ramon van Amerongenmedewerker cliëntenparticipatie SDW

Binnen zorgorganisatie SDW willen we samen met cliënten (mensen met een verstandelijke beperking) meer gaan vloggen om zo mensen te laten zien wat wij binnen SDW doen. Om deze reden gaf Saskia van der Hilst bij SDW een online vlogtraining, zodat wij werden uitgedaagd om te gaan vloggen. De training was interessant en we hebben veel geleerd van de deskundigheid van Saskia. De training was te kort, omdat we nog zoveel van Saskia konden leren. In de training heb ik samen met cliënten onze eerste vlog gemaakt. De vlog was nog niet af, maar na de training gaf Saskia op de vlog opbouwende feedback. Hierdoor hebben wij onze vlog af kunnen maken. Op onze eerste vlog hebben we leuke reacties gekregen. Ik raad de training zeer zeker aan! Het enthousiasme van Saskia is aanstekelijk waardoor je gaat vloggen!

Leonie Brokxcommunicaieadviseur St. Anna Zorggroep

Tijdens de incompany vlogtraining alle ins en outs van ‘t vloggen geleerd. En ook nog eens t editen van een filmpje! Haar kennis en enthousiasme zorgen voor veel energie en dat maakt ‘t gemakkelijk om zelf aan de slag te gaan. Een echte aanrader.

Mirjam Mensingazelfstandige arbeidsdeskundige

Ik heb het LinkedIn webinar van Saskia gevolgd en hier heeft zij een aantal tips en inzichten over LinkedIn gedeeld. Omdat ik behoefte had aan persoonlijke feedback op mijn LinkedIn profiel en tips toegespitst op mijn specifieke situatie, heb ik vervolgens een privé-sessie geboekt. Saskia heeft mijn LinkedIn profiel bestudeerd en daarna zijn we via een videomeeting samen aan de slag gegaan. Binnen anderhalf uur had ik een aantal waardevolle en concrete tips, hoe mezelf nog beter te profileren en hoe LinkedIn in te zetten om meer opdrachten te werven. Ik kan er direct mee aan de slag. Saskia is een sprankelende persoonlijkheid die je vol enthousiasme meeneemt in de wereld van Social Media. Zij is een fijne gesprekspartner en ze neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en te zorgen dat je alle “geheimen van LinkedIn” leert kennen! Een aanrader!

Mariska Huijneneigenaar TopGemerkt

“Saskia is een kei als het gaat om ‘jezelf online profileren’. Ze leert je de kneepjes van het vak op een zeer leuke, frisse, speelse, energieke en creatieve manier. Daardoor is het altijd verrassend en super om iets bij te leren. Het is nóóit saai bij Saskia. Zo heb ik een 1-op-1 sessie gehad om meer over LinkedIn te weten te komen. Ik ben zeer visueel ingesteld en daar hield ze dan ook rekening mee. Door eigen praktische voorbeelden te laten zien. Maar ook om mij meteen te helpen met het aanpassen van belangrijke instellingen. Zodat het méteen goed staat. Door de speelse manier heeft zij mij weten te overtuigen dat LinkedIn echt wel leuk is! Saskia enorm bedankt voor je gedrevenheid en je enthousiasme om mij meer te leren over LinkedIn!”

Daniëlle Louseigenaar Fabulousbeing

“Saskia is een kei in advies geven over het gebruik van Social Media. Ze is bevlogen, snel, creatief, doortastend en fris in haar aanpak. Ik ben heel blij dat ik haar heb benaderd voor een LinkedIn privé-sessie. Als ondernemer is dit een van de visitekaartjes. Saskia heeft me bewust gemaakt van meer mogelijkheden. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

Zoë van der Veldenfotograaf

Ik heb een leerzame LinkedIn-training met collega-fotografen over efficiënt gebruik van LinkedIn bij Saskia gevolgd. Het was erg interessant, ik heb veel geleerd en ga het zeker toepassen. Doordat ze op een persoonlijke en informele manier verteld houdt ze je aandacht vast en triggert ze je om mee te blijven doen. Ik kan het zeker aan iedereen aanraden.

Merel Mulderspecialist ouderengeneeskunde

Gisteren met mijn team een hele leuke training gehad van SimplySas! Ik dacht dat ik mijn LinkedIn profiel al redelijk op orde had, maar Saskia wist hier vakkundig en enthousiast!

Inge Meijerre-integratiecoach

Saskia heeft voor Geerts en Partners een LinkedIn training verzorgd. Ze was bijzonder goed voorbereid; ze kende alle
profielen. Naast de algemene uitleg had zij voor iedereen tips en ideeën op maat. Alle profielen zagen er weer tip top uit toen we naar huis gingen. Jammer dat ik de fles wijn niet gewonnen heb bij de quiz…. dat was een exclusief exemplaartje.

Janny Hanegraafeigenaar Permanent Mooi

Als je als bedrijf een duwtje in de rug wil hebben om nu eindelijk iets te doen met Social Media? Vraag dan hulp van Saskia! Je hoeft niet alles te kunnen. Stap voor stap helpt Saskia je op weg. Ze laat het initiatief aan jou zelf want je moet het gewoon zelf gaan doen. Haar stokpaardje is vloggen. Met haar masterclass heeft ze mij ook zover gekregen om te gaan vloggen voor/over Permanent Mooi. Als ik het kan …..kan jij het ook. Ze heeft een heel goed netwerk en dus kun je vertrouwen op een veelzijdig marketing advies. Naast het harde werken wat we samen doen, heb ik het verder ook altijd gezellig met haar.

Leo van Veenendaal
Leo van Veenendaal(projectleider ICT Gemeente)

“Saskia weet wat ze goed kan en vertelt er enthousiast over aan de hand van praktijkvoorbeelden. Je merkt dat ze goed voorbereid is. Wat ze niet weet, besteedt ze uit. Dat geeft mij alleen maar vertrouwen met betrekking tot haar corebusiness: social media. Gedurende het traject heeft zij de kleine knepen van LinkedIn, Facebook en Instagram uitgelegd in relatie tot de SEO voor een willekeurige website. Interactie en engagement zijn voor mij inmiddels toverwoorden geworden, mede door Saskia veroorzaakt

Marijke Papeveld
Marijke Papeveld(eigenaar De Houten tuimelaar)

“Met mijn startende webshop wist ik dat ik niet zonder social media zou kunnen. Maar hoe dan? Ik had werkelijk geen ideewaar te beginnen. Saskia gaf me het vertrouwen gewoon berichten te posten en via LinkedIn en Instagram rechtstreeks personen te benaderen. Bloggen, fotocollagesmaken via een handig programma, een foto van mezelf plaatsen om het persoonlijker te maken etc. Zonder haar had ik dit alles niet gedaan.”

Natascha Mulder
Natascha Mulder(eigenaar Style-N Vastgoedstyling)

“Saskia is authentiek, oprecht en puur en wil graag haar expertise overbrengen aan anderen. Met enthousiasme en verrassend,maar zeker ook onder goede begeleiding helpt zij je mee om alles onder de knie te krijgen. Heel professioneel!

Brigitta Menten
Brigitta Mentencoach

Verlegen ben ik niet, maar om iets over mezelf te posten, vind ik toch nog wel een dingetje…ik weet wat de toegevoegde waarde is en zelf houd ik enorm van eerlijke oprechte posts. Gewoon uit het leven gegrepen. Maar ik stel het steeds maar uit. Te druk, morgen, wie zit hier op te wachten, allerlei belemmerende gedachten en zo ben je weer snel een jaar verder.

Dus toen ik de mogelijkheid zag om dit samen met een klein groepje te doen, onder leiding van Saskia, dacht ik, dit is meteen een goede start voor 2023.
Weer even uit mijn comfortzone, zodat ik kan groeien. Na korte kennismaking, werden we meteen in tweetallen verdeeld en eigenlijk hadden we allemaal meteen een ingeving waar het over moest gaan. Nu nog even snel schrijven, kort bespreken met eventuele op- en aanmerkingen en posten. Makkelijker kan het bijna niet. Dus denk jij ook ….ik zou eigenlijk wat op Linkedin moeten doen of aan mijn zichtbaarheid werken, maar je stelt het maar uit. Maak dan zeker gebruik van het aanbod van Saskia.

Brigitte van Schooten
Brigitte van Schooteneigenaar Art of Tea

De stok LinkedIn-stok van Sas. Zal ik wel of niet inschrijven voor de stok van Sas? Ik ben niet zo’n schrijver, dat vind ik spannend. Maar dacht: ik heb niks te verliezen en ik leer er weer van.

Wat ben ik blij met de bijzondere Stok van Sas. Nooit had ik gedacht dat ik in 1 een uurtje zo’n mooie tekst kon neer zetten en posten op LinkedIn. Wat me verbaasde is dat de post in no time meer dan 5000 keer bekeken was. En de reacties die ik erop heb gekregen waren net zo verrassend.

Inmiddels is mijn post ruim 7700 keer bekeken en 147 reacties en zo’n 53 commentaren (and still counting 😃). Nooit eerder deed een bericht het zo goed. Kortom: ik kan je deze stok van Sas zeer aanraden.

Miranda Meijeradviseur in de zorg

“Wat een heerlijke energie heeft Saskia, en daarmee zet ze haar deelnemers van de LinkedIn-Stok (en dus ook mij) aan! Ze zet je direct aan het werk om over de eigen opgeworpen drempels en interne stemmetjes heen te komen. Niks consumeren (natuurlijk krijg je wel uitleg), maar direct aan de slag en produceren. Ik raad de Stok van Sas zeker aan als je beter gebruik wilt maken van LinkedIn zonder dat je dat heel veel tijd kost. GEWOON DOEN!”

Lenie van der Zande
Lenie van der Zandeeigenaar Plus voor Jou

Saskia werkt enthousiasmerend en het lukt daarna zeker om én op een goede aansprekende manier een video op te nemen, én te editen én jezelf met meer trots te bekijken in plaats van jezelf af te kraken. De zelfkritiek zet ik om naar opbouwende kritiek die mij helpt om gemakkelijker te vloggen. Uit de comfortzone en vloggen maar. Dat leer je van Saskia!

Leontine Nijenhuijzen
Leontine NijenhuijzenZelfstandig reisadviseur

Ik ben erg blij met de linkedin stok (achter de deur). Ik moest echt meer met linkedin doen en het ontbreekt vaak aan tijd. Nu hebben we 2-wekelijks een uur afgeblokt waarbij ik bezig kan zijn met mijn posts. Saskia geeft hele goede ideeën en tips. Ik heb gelijk gekozen om mij een half jaar vast te leggen zodat ik wat meer ritme in mijn posts krijg en het hopelijk daarna in mijn systeem blijft om hiermee verder te gaan. Ik zie nu meer interactie en dat is fijn.

Daisy Goddijneigenaar Expertboek

“Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken om te gaan vloggen: de bekende drempelvrees. Ik had dus iets nodig dat mij op weg hielp.  De Livedag was precies wat ik nodig had. Je komt namelijk meteen in actie. Het enthousiasme werkt zo aanstekelijk, dat je het vanzelf gaat doen. Daarnaast veel praktische tips, waardoor die drempel steeds lager wordt en zelfs helemaal verdwijnt. Ik ging met twee vlogs plus een dosis frisse zin naar huis. De Livedag is dus een echte aanrader als je aan de slag wilt met video en vloggen en nog een zetje nodig hebt. Ook zeker een aanrader voor een incompanytraining om je medewerkers aan het vloggen te krijgen!”