Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

1 op 1 privé-sessie

80% van werkend Nederland is actief op LinkedIn. Grote kans dus dat als je een gesprek aangaat met iemand, of dat nu een sollicitatiegesprek is, een kennismakingsgesprek of een acquisitiegesprek, dat diegene je eerst heeft opgezocht op LinkedIn. Zaak dus dat je daar een goede eerste indruk achterlaat, toch?

Je bent een professional! Maar zie je er op LinkedIn ook zo uit? Weet je waardevolle content te delen? Heb je een expertstatus? En leveren je connecties je iets op? Krijg je via LinkedIn genoeg leads, opdrachten of klanten? Kortom: haal je genoeg uit LinkedIn?

In mijn voorbereiding scan ik je profiel, bekijk je content en netwerk en dompel me onder in je aanbod, je doelgroep, concurrentie en eventuele stakeholders. Dan duiken we in een 1 op 1 privé-sessie van 1,5 uur in op al deze aspecten. Dit kan live bij mij op kantoor in Waalwijk of via Zoom.

Het resultaat:

Investering:

€ 250 exclusief btw (niet goed geld terug).

Ja, ik wil zo’n 1 op 1 privé-sessie

Mirjam Mensingazelfstandige arbeidsdeskundige

Ik heb het LinkedIn webinar van Saskia gevolgd en hier heeft zij een aantal tips en inzichten over LinkedIn gedeeld. Omdat ik behoefte had aan persoonlijke feedback op mijn LinkedIn profiel en tips toegespitst op mijn specifieke situatie, heb ik vervolgens een privé-sessie geboekt. Saskia heeft mijn LinkedIn profiel bestudeerd en daarna zijn we via een videomeeting samen aan de slag gegaan. Binnen anderhalf uur had ik een aantal waardevolle en concrete tips, hoe mezelf nog beter te profileren en hoe LinkedIn in te zetten om meer opdrachten te werven. Ik kan er direct mee aan de slag. Saskia is een sprankelende persoonlijkheid die je vol enthousiasme meeneemt in de wereld van Social Media. Zij is een fijne gesprekspartner en ze neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en te zorgen dat je alle “geheimen van LinkedIn” leert kennen! Een aanrader!

Mariska Huijneneigenaar TopGemerkt

“Saskia is een kei als het gaat om ‘jezelf online profileren’. Ze leert je de kneepjes van het vak op een zeer leuke, frisse, speelse, energieke en creatieve manier. Daardoor is het altijd verrassend en super om iets bij te leren. Het is nóóit saai bij Saskia. Zo heb ik een 1-op-1 sessie gehad om meer over LinkedIn te weten te komen. Ik ben zeer visueel ingesteld en daar hield ze dan ook rekening mee. Door eigen praktische voorbeelden te laten zien. Maar ook om mij meteen te helpen met het aanpassen van belangrijke instellingen. Zodat het méteen goed staat. Door de speelse manier heeft zij mij weten te overtuigen dat LinkedIn echt wel leuk is! Saskia enorm bedankt voor je gedrevenheid en je enthousiasme om mij meer te leren over LinkedIn!”

Daniëlle Louseigenaar Fabulousbeing

“Saskia is een kei in advies geven over het gebruik van Social Media. Ze is bevlogen, snel, creatief, doortastend en fris in haar aanpak. Ik ben heel blij dat ik haar heb benaderd voor een LinkedIn privé-sessie. Als ondernemer is dit een van de visitekaartjes. Saskia heeft me bewust gemaakt van meer mogelijkheden. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

Janny Hanegraafeigenaar Permanent Mooi

Als je als bedrijf een duwtje in de rug wil hebben om nu eindelijk iets te doen met Social Media? Vraag dan hulp van Saskia! Je hoeft niet alles te kunnen. Stap voor stap helpt Saskia je op weg. Ze laat het initiatief aan jou zelf want je moet het gewoon zelf gaan doen. Haar stokpaardje is vloggen. Met haar masterclass heeft ze mij ook zover gekregen om te gaan vloggen voor/over Permanent Mooi. Als ik het kan …..kan jij het ook. Ze heeft een heel goed netwerk en dus kun je vertrouwen op een veelzijdig marketing advies. Naast het harde werken wat we samen doen, heb ik het verder ook altijd gezellig met haar.