Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

InCompany-training

De meeste medewerkers zijn echte professionals. Maar zien ze er online ook zo uit? Het is zowel in hun eigen belang als in het belang van de organisatie dat alle medewerkers die op LinkedIn een account hebben, daar ook professioneel op staan.

De inCompany-training wordt op maat gemaakt. De training kan zowel live als online gevolgd worden.

Het resultaat:

Maximaal 10 personen.

Tijdsduur

2,5 uur

Investering

€ 100 per persoon (excl btw, reiskosten € 0,40 p/km en reistijd € 50 p/uur). Niet goed, geld terug.

Neem contact met me op over een inCompany-training
Zoë van der Veldenfotograaf

Ik heb een leerzame LinkedIn-training met collega-fotografen over efficiënt gebruik van LinkedIn bij Saskia gevolgd. Het was erg interessant, ik heb veel geleerd en ga het zeker toepassen. Doordat ze op een persoonlijke en informele manier verteld houdt ze je aandacht vast en triggert ze je om mee te blijven doen. Ik kan het zeker aan iedereen aanraden.

Merel Mulderspecialist ouderengeneeskunde

Gisteren met mijn team een hele leuke training gehad van SimplySas! Ik dacht dat ik mijn LinkedIn profiel al redelijk op orde had, maar Saskia wist hier vakkundig en enthousiast!

Inge Meijerre-integratiecoach

Saskia heeft voor Geerts en Partners een LinkedIn training verzorgd. Ze was bijzonder goed voorbereid; ze kende alle
profielen. Naast de algemene uitleg had zij voor iedereen tips en ideeën op maat. Alle profielen zagen er weer tip top uit toen we naar huis gingen. Jammer dat ik de fles wijn niet gewonnen heb bij de quiz…. dat was een exclusief exemplaartje.