Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Live Masterclass Vloggen op je telefoon

Het is allang niet meer nieuw, maar wel nog steeds een drempel voor velen: vloggen!
Durf jij die drempel te nemen? Ik help je erbij! Ik geef je de kennis, de tools en de inspiratie, zodat jij de rest van je leven vol zelfvertrouwen erop los kunt vloggen.

 


 

Wat je leert tijdens deze Masterclass Vloggen?

 

Of je voorkennis nodig hebt?

Nope! Je hoeft niet technisch te zijn (ben ik ook niet). Het enige wat je nodig hebt is een telefoon en wat lef.

Anneke van der Voort, eigenaar PR-minded

“Een superleuke Masterclass Vloggen gevolgd bij Saskia. Saskia’s energie werkt aanstekelijk. Het was een perfect verzorgde dag. Ik heb veel praktische tips gekregen waarmee ik mijn video en editing skills kan verbeteren. een aanrader!”

 

Voor wie is deze masterclass?

 

Voor wie is deze masterclass níet?

Voor diegenen die

 

Paul de Bruyn, zorgmanager bij Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb een bijzonder leuke Masterclass Vloggen gevolgd bij Saskia. Het enthousiasme en de deskundigheid spat er vanaf. Geen lang blabla verhaal maar to the point en lekker handson. Er is aandacht voor de voorbereiding (het script), de uitvoering (vloggen) en het gebruik van software en Social Media.”

De meerwaarde van vloggen?

 

Vloggen is de meest échte manier van marketing. En marketing was nog nooit zo leuk, zo makkelijk en zo goedkoop.

 

In 1 dag leer ik je vloggen, editen en slimme manieren om je vlog te verspreiden. Niet met complexe software maar simply op je smartphone of tablet.

 

Kosten

Een investering van € 399,- per persoon (excl. btw) waarmee je de rest van je leven oneindig veel videocontent kunt maken en die je gegarandeerd in no time hebt terugverdiend (mits je mijn tips ter harte neemt:). Bovendien krijg je je geld terug als je de masterclass niet goed vond. Nul risico dus.

 

Waar

Bij de spiksplinternieuwe Kookstudio Ik Kook Jij Ook in Waalwijk, Winterdijk 13b.

 

Wanneer

Vrijdag 30 april 2021 van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Weekje later, 7 mei is er om 9:00 uur nog een terugkomuurtje via Zoom.


 

Interesse of meer weten?

Mail saskia@simplysas.nl of bel 06-42120823.

Lees hoe klanten deze Masterclass ervaren:
Martine DierckxManager Behandelgroep Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb bij Saskia een Masterclass Vloggen gevolgd: wat een kennis en kunde, wat een enthousiasme! Het gebruiken van Social Media lijkt na een cursus bij Saskia iets wat je al jaren doet en wat je niet meer de normaal vindt!”

Odette HeijnenMarketing & Communicatie Professional

“Saskia haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk! Met haar Masterclass Vloggen laat ze op een leuke, toegankelijke en eenvoudige wijze zien hoe je vlogt, edit en dit effectief online deelt. Saskia is behulpzaam, verbindt en verlaagt drempels om zelf aan de slag te gaan. Haar Masterclass is een aanrader voor als je graag wilt vloggen, maar nog teveel excuses hebt om het niet te doen.”

Marloes van TeteringEigenaar Marloeszie

“Ik heb een Masterclass Vloggen gevolgd bij Saskia. Ze is heel enthousiast en bevlogen en het lukt haar om ons ook zover te krijgen. Mooie presentatie, afwisselende werkvormen, heldere voorbeelden, praktische tips. Ik kon meteen aan de slag.”

Trudy van de Schans
Zorgmanager Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb met Saskia kennis mogen maken tijdens een Masterclass Vloggen. Saskia is een bevlogen trainer met een humor en waar nodig een serieuze ondertoon. Ze neemt je mee in de noodzaak van… en hetgeen het je oplevert. Haar open persoonlijkheid zorgt ervoor dat ik het gevoel had haar al jaren te kennen. Ik kan Saskia een ieder aanbevelen die geraakt en aangezet wil worden tot actie! ”

Lowie van Gorp
Eigenaar Van Gorp Uitvaartzorg

“Genoten van een inspirerende Masterclass Vloggen. Vol waardevolle tips van Saskia die bruist van energie en enthousiasme.”

Vincent Vriens
Manager Horeca & Service Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb afgelopen vrijdag een Masterclass vloggen gevolgd bij SimplySas. Het was een keurig verzorgde training waar wel wat angsten overwonnen moesten worden. Saskia helpt je over die angsten heen. Haar enthousiasme is zo aanstekelijk dat je bijna vergeet dat je bang bent/was voor de camera. De uitleg over het technische gedeelte over de editing had wat uitgebreider gemogen. Ik heb in ieder geval veel geleerd en kan SimplySas zeker aanbevelen!”

Eswin van HalDirecteur ES Fiber

“Ik kan Saskia van harte aanbevelen, voor o.a. het volgen van één van haar Masterclasses. Ikzelf heb aan de Masterclass vloggen mogen deelnemen. Samengevat, zeer professioneel, praktisch en laagdrempelig. Opgedane kennis is toepasbaar binnen het midden- en/of kleinbedrijf, maar ook zeker binnen een corporate organisatie.”