Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Live Masterclass Vloggen met je telefoon

You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.

Durf jij nu de drempel te nemen? Je hoeft dat niet alleen te doen, want waarom moeilijk doen als het samen kan? Ik help je er graag bij! Ik geef je de kennis, de tools, de inspiratie en de energie, zodat jij de rest van je leven vol zelfvertrouwen erop los kunt vloggen.


Wat je leert tijdens deze Masterclass Vloggen?

 

Of je voorkennis nodig hebt?

Nope! Je hoeft niet technisch te zijn (ben ik ook niet). Het enige wat je nodig hebt is een telefoon en wat lef.

Vloggen is de meest échte manier van marketing. En marketing was nog nooit zo leuk, zo makkelijk en zo goedkoop.

In 1 dag leer ik je vloggen, editen en slimme manieren om je vlog te verspreiden. Niet met complexe software maar simply op je smartphone of tablet.

 

Kosten

Een investering van € 399,- per persoon (excl. btw) waarmee je de rest van je leven oneindig veel videocontent kunt maken en die je gegarandeerd in no time hebt terugverdiend (mits je mijn tips ter harte neemt:). Bovendien krijg je je geld terug als je de masterclass niet goed vond. Nul risico dus.

 

Waar

Locatie is afhankelijk van aantal deelnemers, altijd in een inspirerende omgeving, meestal in het midden van het land.

Wanneer


Interesse of meer weten?

Mail saskia@simplysas.nl of bel 06-42120823.

Martine DierckxManager Behandelgroep Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb bij Saskia een Masterclass Vloggen gevolgd: wat een kennis en kunde, wat een enthousiasme! Het gebruiken van Social Media lijkt na een cursus bij Saskia iets wat je al jaren doet en wat je niet meer de normaal vindt!”

Odette HeijnenMarketing & Communicatie Professional

“Saskia haar energie en enthousiasme zijn aanstekelijk! Met haar Masterclass Vloggen laat ze op een leuke, toegankelijke en eenvoudige wijze zien hoe je vlogt, edit en dit effectief online deelt. Saskia is behulpzaam, verbindt en verlaagt drempels om zelf aan de slag te gaan. Haar Masterclass is een aanrader voor als je graag wilt vloggen, maar nog teveel excuses hebt om het niet te doen.”

Marloes van TeteringEigenaar Marloeszie

“Ik heb een Masterclass Vloggen gevolgd bij Saskia. Ze is heel enthousiast en bevlogen en het lukt haar om ons ook zover te krijgen. Mooie presentatie, afwisselende werkvormen, heldere voorbeelden, praktische tips. Ik kon meteen aan de slag.”

Trudy van de Schans
Zorgmanager Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb met Saskia kennis mogen maken tijdens een Masterclass Vloggen. Saskia is een bevlogen trainer met een humor en waar nodig een serieuze ondertoon. Ze neemt je mee in de noodzaak van… en hetgeen het je oplevert. Haar open persoonlijkheid zorgt ervoor dat ik het gevoel had haar al jaren te kennen. Ik kan Saskia een ieder aanbevelen die geraakt en aangezet wil worden tot actie! ”

Lowie van Gorp
Eigenaar Van Gorp Uitvaartzorg

“Genoten van een inspirerende Masterclass Vloggen. Vol waardevolle tips van Saskia die bruist van energie en enthousiasme.”

Vincent Vriens
Manager Horeca & Service Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb afgelopen vrijdag een Masterclass vloggen gevolgd bij SimplySas. Het was een keurig verzorgde training waar wel wat angsten overwonnen moesten worden. Saskia helpt je over die angsten heen. Haar enthousiasme is zo aanstekelijk dat je bijna vergeet dat je bang bent/was voor de camera. De uitleg over het technische gedeelte over de editing had wat uitgebreider gemogen. Ik heb in ieder geval veel geleerd en kan SimplySas zeker aanbevelen!”

Eswin van Hal(sales director Circet Benelux)

“Ik kan Saskia van harte aanbevelen. Samengevat,zeer professioneel, praktisch en laagdrempelig.Opgedane kennis is toepasbaar binnen het midden- en/of kleinbedrijf, maar ook zeker binnen een corporate organisatie.”

Janny Hanegraafeigenaar Permanent Mooi

Als je als bedrijf een duwtje in de rug wil hebben om nu eindelijk iets te doen met Social Media? Vraag dan hulp van Saskia! Je hoeft niet alles te kunnen. Stap voor stap helpt Saskia je op weg. Ze laat het initiatief aan jou zelf want je moet het gewoon zelf gaan doen. Haar stokpaardje is vloggen. Met haar masterclass heeft ze mij ook zover gekregen om te gaan vloggen voor/over Permanent Mooi. Als ik het kan …..kan jij het ook. Ze heeft een heel goed netwerk en dus kun je vertrouwen op een veelzijdig marketing advies. Naast het harde werken wat we samen doen, heb ik het verder ook altijd gezellig met haar.