Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Livedag Video & Vloggen voor LinkedIn

You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.

Wil je meer reacties op je LinkedIn bijdragen en toekomstige klanten een helder beeld geven van wie je bent en wat je doet? Verlang je ernaar dat je doelgroep je persoonlijk leert kennen?

Dan nodigen we je van harte uit voor de Livedag ‘Video & Vloggen voor LinkedIn’.

Na het succes van onze gelijknamige online cursus, hebben Anneke en ik gemerkt dat er een sterke behoefte is aan een praktijkgerichte dag waarop je daadwerkelijk aan de slag gaat met het creëren van videocontent. Kennis vergaren is één ding, maar het omzetten in actie is iets anders, toch?

Daarom organiseren we deze dag. Samen met een selecte groep ondernemers (circa 10) ga je intensief aan de slag met het maken van video’s en vlogs die perfect passen bij jouw bedrijf.

Durf jij de drempel te nemen? Je hoeft dit avontuur niet alleen aan te gaan, want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Wat je leert tijdens deze Livedag?

 • inspiratie voor video- en vlogonderwerpen
 • het creëren van een overtuigend script
 • hoe je met ChatGPT je script verbetert
 • trucs om relaxed voor de camera te staan
 • tips om authentiek over te komen op video
 • technieken om verbinding te maken met de kijker
 • het editen van je video (knippen, plakken, ondertitelen, logo etc)
 • strategieën voor optimaal bereik op LinkedIn en andere platforms

 

Het resultaat

Je gaat met minimaal 1 kwalitatief goede video naar huis maar de kans is groot dat als je eenmaal in de flow zit, dat je er meerdere maakt. Daarnaast heb je een bak zelfvertrouwen gekregen om thuis verder zelf aan de slag te gaan en heb je een dozijn leuke connecties erbij. Bovendien krijg je een jaar lang toegang tot de online cursus.

Of je voorkennis nodig hebt?

Nope. Ervaring is niet nodig en verder hoef je ook niet technisch te zijn (zijn wij ook niet). Het enige wat je fysiek nodig hebt is een telefoon, een laptop en wat lef.

Video & vloggen is de meest échte manier van marketing. En marketing was nog nooit zo leuk, zo makkelijk en zo goedkoop!

Kosten

Een investering van € 497,- per persoon (excl. btw, incl lunch, incl de online cursus t.w.v. € 397) waarmee je de rest van je leven oneindig veel videocontent kunt maken en die je gegarandeerd in no time hebt terugverdiend. Bovendien krijg je je geld terug als je deze Livedag niet goed vond. Nul risico dus.

Waar

Deze Livedag vindt plaats in de inspirerende omgeving van De Rooi Pannen, Fellenoordstraat 93 in Breda. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Wanneer

Voorlopig onze laatste keer:

Jaaaaa, ik wil hier bij zijn (20-09-24)

Interesse of meer weten?

Mail saskia@simplysas.nl of bel 06-42120823.

Het is erg tof om te zien hoe snel drempels overwonnen worden, hoeveel creativiteit iedereen in zich heeft en de mooie boodschappen die gedeeld worden via video op deze Livedag. Wat de deelnemers er zelf van vinden is echter nog wat belangrijker dan wat wij ervan vinden 😏:

👉 afwisselend, gericht op doen, goede dynamiek in de groep, leuke afsluiting
👉 zo’n dag in combinatie met de online leeromgeving is voor mij ideaal!
👉 fijne energie, ook top dat er individuele aandacht voor mij(n bedrijf) was
👉 jullie zijn een topduo, veel goede en praktische tips, lekkere lunch
👉 goed om samen te oefenen, zo durf ik uit mijn comfortzone te komen
👉 de voorbereiding en het tempo is zeer goed, ik kan hiermee verder
👉 veel geleerd in korte tijd, ook de 1 op 1 adviezen van jullie waardeer ik zeer

Veelgestelde vragen

 1. Wat kan ik verwachten tijdens de Livedag?

  Tijdens de Livedag krijg je praktische hands-on ervaring met het maken van video’s en vlogs voor LinkedIn. We behandelen de nieuwste trends, tools en geven persoonlijke begeleiding om je vaardigheden te verbeteren.

 2. Wie zijn de experts die deze dag zullen begeleiden?

  Onze Livedag wordt geleid door Anneke van der Voort, een LinkedIn-expert, en mij als vlogcoach. Samen delen we onze expertise om jou te helpen succesvolle videocontent te creëren.

 3. Moet ik veel voorkennis hebben om deel te nemen aan de Livedag?

  Enige basiskennis van videomaken is handig, maar je hoeft geen expert te zijn. De Livedag is ontworpen voor iedereen die zijn video- en vlogvaardigheden wil verbeteren, ongeacht het ervaringsniveau.

 4. Welke apparatuur moet ik meebrengen voor de workshop?

  Het enige wat je nodig hebt is een telefoon (zowel iPhone als Android), een laptop en een dosis lef. We zullen de benodigde tools tijdens de Livedag bespreken, dus maak je geen zorgen over ingewikkelde technische vereisten.

 5. Wat maakt deze Livedag anders dan andere workshops over video & vloggen?

  Onze Livedag combineert expertise op het gebied van LinkedIn met praktische vlogcoaching. We bieden een intieme setting met persoonlijke begeleiding, waardoor je direct toepasbare vaardigheden ontwikkelt.

 6. Hoe groot is de groep deelnemers tijdens de Livedag?

  We houden de groep bewust klein, met ongeveer 10 deelnemers. Dit zorgt voor een persoonlijke ervaring en zo kunnen we iedereen voldoende aandacht geven.

 7. Zijn er specifieke vereisten voor mijn LinkedIn-profiel voordat ik deelneem?

  Er zijn geen specifieke vereisten al is het wel handig als je al een profiel hebt. Of je nu een beginner bent of al actief bent op LinkedIn, de Livedag is ontworpen om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 8. Wat als ik niet tevreden ben met de Livedag?

  We streven naar 100% tevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent op het einde van de Livedag, bieden we een geld-terug-garantie. Geen risico voor jou.

 9. Zijn er extra kosten naast de inschrijvingsprijs van € 497,-?

  Nee, de inschrijvingsprijs van € 497,- (excl. btw, incl. lunch) dekt alle kosten voor de Livedag. Geen verborgen kosten.

 10. Hoe kan ik mij aanmelden en wat is het annuleringsbeleid?
  Je kunt je eenvoudig hier aanmelden. Bij annulering krijg je niet je geld terug, je mag wel iemand anders sturen of bij een volgende Livedag aansluiten.

 

Odette HeijnenMarketing & Communicatie Professional

“De energie en het enthousiasme zijn aanstekelijk! Deze Livedag laat op een leuke, toegankelijke en eenvoudige wijze zien hoe je video’s maakt, vlogt, edit en dit effectief online deelt. Behulpzaam, verbindend en drempelsverlagend om echt zelf aan de slag te gaan. Een aanrader voor als je graag meer wilt doen met video en vloggen, maar nog teveel excuses hebt om het niet te doen.”

Paul de BruynManager Wijkzorg Vitalis WoonZorg Groep

“Ik heb een bijzonder leuke Livedag gehad. Het enthousiasme en de deskundigheid spat er vanaf. Geen lang blabla verhaal maar to the point en lekker handson. Er is aandacht voor de voorbereiding (het script), de uitvoering (vloggen) en het gebruik van software en Social Media.”

Daisy Goddijneigenaar Expertboek

“Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken om te gaan vloggen: de bekende drempelvrees. Ik had dus iets nodig dat mij op weg hielp.  De Livedag was precies wat ik nodig had. Je komt namelijk meteen in actie. Het enthousiasme werkt zo aanstekelijk, dat je het vanzelf gaat doen. Daarnaast veel praktische tips, waardoor die drempel steeds lager wordt en zelfs helemaal verdwijnt. Ik ging met twee vlogs plus een dosis frisse zin naar huis. De Livedag is dus een echte aanrader als je aan de slag wilt met video en vloggen en nog een zetje nodig hebt. Ook zeker een aanrader voor een incompanytraining om je medewerkers aan het vloggen te krijgen!”