Social Media: van last naar lust

Online Spoedcursus Vloggen op je iPhone

€ 97 € 47 excl btw

In deze online spoedcursus leer je de basis om een vliegende start te maken als beginnende zakelijk vlogger.

 

Wat leer je?

Je leert wat je nodig hebt, hoe je je telefoon moet vasthouden en moet instellen.

Je leert hoe je het beste met licht, geluid en achtergrond kunt omgaan.

Je krijgt inspiratie over onderwerpen om over te vloggen.

Je leert met een stappenplan en script te werken.

Je leert hoe je je vlog kunt bewerken op je iPhone (oa knippen/plakken, tekst erin, muziek/voice-over eronder, logo erin, ondertitelen)

Je leert hoe je zoveel mogelijk views krijgt.

Ik wil deze spoedcursus bestellen!

 

Hoe ziet de cursus eruit?

Deze online spoedcursus bestaat uit 10 korte lessen waarin ik je met filmpjes, tekst en opdrachten stapje voor stapje meeneem in het maken van een succesvolle vlog.

 

Voor wie

Deze spoedcursus is bedoeld voor de beginnende zakelijk vlogger die waar en wanneer het hem/haar uitkomt, de basis-aspecten online wil leren. Na de opgedane kennis, ga je zelf aan de slag. Je bent vrij autodidactisch en hebt geen persoonlijke begeleiding nodig.

Leer jij makkelijker door dingen echt te doen en moet je nog over een drempel heen geholpen worden? Dan is de Live Masterclass Vloggen meer geschikt voor je. Op deze masterclass krijg je meer persoonlijke begeleiding en ga je ook aan de slag met het vloggen in een selectief same minded groepje. Einde van de dag ga je naar huis met een succesvol vlog.
Mocht je na het volgen van de online spoedcursus nog willen aansluiten bij de Masterclass, dan wordt de prijs die je hebt betaald voor de spoedcursus in mindering gebracht.

Doe mij zo'n spoedcursus!