Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Online Training Vloggen op je Telefoon

In deze online training leer je de basis om een vliegende start te maken als beginnende zakelijk vlogger.

 

Wat leer je?

Je leert wat je nodig hebt, hoe je je telefoon moet vasthouden en moet instellen.

Je leert hoe je het beste met licht, geluid en achtergrond kunt omgaan.

Je krijgt inspiratie over onderwerpen om over te vloggen.

Je leert met een stappenplan en script te werken.

Je leert hoe je je vlog kunt bewerken op je telefoon (oa knippen/plakken, tekst erin, muziek/voice-over eronder, logo erin, ondertitelen)

Je leert hoe je zoveel mogelijk views krijgt.

Ik wil deze online training bestellen!

 

Hoe ziet de cursus eruit?

Deze online training bestaat uit 10 korte lessen waarin ik je met filmpjes, tekst en opdrachten stapje voor stapje meeneem in het maken van een succesvolle vlog.

 

Voor wie

Deze online training is bedoeld voor de beginnende zakelijk vlogger die waar en wanneer het hem/haar uitkomt, de basis-aspecten online wil leren. Na de opgedane kennis, ga je zelf aan de slag. Je bent vrij autodidactisch en hebt geen persoonlijke begeleiding nodig.

Leer jij makkelijker door dingen echt te doen en moet je nog over een drempel heen geholpen worden? Dan is de Live Masterclass Vloggen meer geschikt voor je. Op deze masterclass krijg je meer persoonlijke begeleiding en ga je ook aan de slag met het vloggen in een selectief same minded groepje. Einde van de dag ga je naar huis met een succesvol vlog.
Mocht je na het volgen van de online training nog willen aansluiten bij de Masterclass, dan wordt de prijs die je hebt betaald voor de online training in mindering gebracht.

Doe mij zo'n online training!
Lenie van der Zande
Lenie van der Zandeeigenaar Plus voor Jou

Saskia werkt enthousiasmerend en het lukt daarna zeker om én op een goede aansprekende manier een video op te nemen, én te editen én jezelf met meer trots te bekijken in plaats van jezelf af te kraken. De zelfkritiek zet ik om naar opbouwende kritiek die mij helpt om gemakkelijker te vloggen. Uit de comfortzone en vloggen maar. Dat leer je van Saskia!