Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Zoominar Leer LinkedIn leuk(er) vinden

27 november 2020 van 10:00 tot 11:00 uur

Herken je dit?

Schrijf je dan gratis in voor het zoominar Leer LinkedIn leuk(er) vinden, want je gaat geheid LinkedIn leuker vinden als je weet hoe het voor jou kan werken. Of je nu werkzoekende bent of een ondernemer. Een match of deal komt 80% voort uit je direct of indirect netwerk. En dat geldt zowel voor je offline als online netwerk.

In dit zoominar (dat dus via Zoom gegeven wordt 😀) krijg je

Vorig jaar heb ik 80% van mijn omzet uit LinkedIn gehaald. Het is helemaal niet zo moeilijk (anders kon ik het ook niet) en ik leer het jou graag want ik gun jou dat ook. Zeker in deze tijd vind ik dat we elkaar moeten helpen waar dat kan.

Mijn naam is Saskia van der Hilst (45 jaar) en ben sinds 2013 een ondernemer. De eerste jaren waren pittig. De klanten komen niet vanzelf naar je toe als ze je nog niet kennen. Ik heb nog nooit zo hard gewerkt en zo weinig verdiend als die eerste jaren. Totdat ik serieus met LinkedIn aan de slag ging. Dat ik nu zo succesvol ben en de leukste klanten en opdrachten vanzelf naar me toe komen, heb ik mede te danken aan dit platform. Inmiddels heb ik honderden anderen geholpen ook succesvol te zijn door LinkedIn slim in te zetten.

Check bijvoorbeeld deze story van Daniëlle Lous, vocal coach.

Of lees de ervaring van Mariska Huijnen, eigenaar TopGemerkt:

“Saskia is een kei als het gaat om ‘jezelf online profileren’. Ze leert je de kneepjes van het vak op een zeer leuke, frisse, speelse, energieke en creatieve manier. Daardoor is het altijd verrassend en super om iets bij te leren. Het is nóóit saai bij Saskia. Zo heb ik een 1-op-1 sessie gehad om meer over LinkedIn te weten te komen. Ik ben zeer visueel ingesteld en daar hield ze dan ook rekening mee. Door eigen praktische voorbeelden te laten zien. Maar ook om mij meteen te helpen met het aanpassen van belangrijke instellingen. Zodat het méteen goed staat. Door de speelse manier heeft zij mij weten te overtuigen dat LinkedIn echt wel leuk is! Saskia enorm bedankt voor je gedrevenheid en je enthousiasme om mij meer te leren over LinkedIn!”

En van Mirjam Mensinga, zelfstandige arbeidsdeskundige:

Ik heb het LinkedIn webinar van Saskia gevolgd en hier heeft zij een aantal tips en inzichten over LinkedIn gedeeld. Omdat ik behoefte had aan persoonlijke feedback op mijn LinkedIn profiel en tips toegespitst op mijn specifieke situatie, heb ik vervolgens een privéles gevolgd. Saskia heeft mijn LinkedIn profiel bestudeerd en daarna zijn we via een videomeeting samen aan de slag gegaan. Binnen anderhalf uur had ik een aantal waardevolle en concrete tips, hoe mezelf nog beter te profileren en hoe LinkedIn in te zetten om meer opdrachten te werven. Ik kan er direct mee aan de slag. Saskia is een sprankelende persoonlijkheid die je vol enthousiasme meeneemt in de wereld van Social Media. Zij is een fijne gesprekspartner en ze neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en te zorgen dat je alle “geheimen van LinkedIn” leert kennen! Een aanrader!

Mijn motto:
Doe het goed,
of doe het niet!

Dus als je LinkedIn goed (of beter) wilt doen, geef je dan op. Je kunt lekker thuis in je joggingbroek een uur lang gratis kennis, tips en inspiratie opsnuiven op het gebied van LinkedIn. En als je je voor dinsdag 24 november 23:59 uur opgeeft en je laat me je adres weten (op het aanmeldformulier), ontvang je zelfs nog een kleine verrassing thuis.

Ben je erbij?

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je nog een mail met meer info.

Heb je nog vragen over dit zoominar?
Bel (06 – 42 12 08 23) of mail me gerust!