Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Brigitta Menten

Verlegen ben ik niet, maar om iets over mezelf te posten, vind ik toch nog wel een dingetje…ik weet wat de toegevoegde waarde is en zelf houd ik enorm van eerlijke oprechte posts. Gewoon uit het leven gegrepen. Maar ik stel het steeds maar uit. Te druk, morgen, wie zit hier op te wachten, allerlei belemmerende gedachten en zo ben je weer snel een jaar verder.

Dus toen ik de mogelijkheid zag om dit samen met een klein groepje te doen, onder leiding van Saskia, dacht ik, dit is meteen een goede start voor 2023.
Weer even uit mijn comfortzone, zodat ik kan groeien. Na korte kennismaking, werden we meteen in tweetallen verdeeld en eigenlijk hadden we allemaal meteen een ingeving waar het over moest gaan. Nu nog even snel schrijven, kort bespreken met eventuele op- en aanmerkingen en posten. Makkelijker kan het bijna niet. Dus denk jij ook ….ik zou eigenlijk wat op Linkedin moeten doen of aan mijn zichtbaarheid werken, maar je stelt het maar uit. Maak dan zeker gebruik van het aanbod van Saskia.