Social Media: van last naar lust
Gratis inspiratiemails!

Vind jij het leuk om regelmatig een mailtje van me te ontvangen ter inspiratie en met de laatste trends, tips en inzichten op het gebied van online profilering?

Vul onderstaande dan in:

Incompany vlogtraining

Een incompany training is een training die je met collega’s volgt op een datum en locatie naar keuze. De training wordt volledig op maat gemaakt zodat de inhoud goed aansluit op de leerbehoefte.

In deze training leer je vloggen en hoe je je vlog eenvoudig kunt bewerken op je telefoon.

Wees gewaarschuwd! Een incompany vlogtraining kan grote impact hebben op de online profilering van je organisatie!

Ik heb interesse in deze incompany vlogtraining!

 

Hoe ziet zo’n incompany vlogtraining eruit?

Een dag van 10:00 uur tot 16:00 uur

Aan bod komt:

Elke deelnemer krijgt ter voorbereiding een week van tevoren toegang tot de Online Training Vloggen met je Telefoon t.w.v. € 149. Dit is geen must voor de deelnemers maar het maakt ze het nog makkelijker om er het maximale uit te halen tijdens de masterclass. #krachtvanherhaling 😃

Daarnaast ontvangen ze allemaal tijdens de masterclass een selfiestick, template stappenplan, template script, PlayBook (naslagwerk) en certificaat om mee naar huis te nemen.

 

Erna

 

Grootte groep

Minimaal 3, maximaal 10.
Deze training kan ook online (via Zoom) gegeven worden, aantal deelnemers zijn dan maximaal 16. Indien de spullen (selfiestick etc) dan opgestuurd moeten worden, komen er de portokosten bij.

Ik heb interesse in deze incompany vlogtraining!

 

Investering

€ 2.000 excl btw, reiskosten € 0,40 p/km en reistijd € 50 p/uur

Voor wie

Deze training is voor de beginnende zakelijk vlogger. Of je nu in de zorgbranche werkt en wilt laten zien hoe mooi je vak is (ivm werving), bij een financiële dienstverlener die wat menselijker wil overkomen of een ander commercieel bedrijf die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan.

Vloggen is de meest échte manier van marketing, bovendien erg effectief en relatief goedkoop.

 

 

 

Reviews
Delphine Béguinregioteamlid NVD

Als deelnemer aan het Social Media Café en de incompany vlogtraining georganiseerd door de Nederlandse vereniging van Directie- en Managementondersteuners (NVD) heb ik tweemaal mogen ervaren hoe bedreven Saskia is in het duidelijk overbrengen van de do’s & don’ts en niet te vergeten uitmuntende tips! Dit alles met veel enthousiasme en de nodige humor.

Ramon van Amerongenmedewerker cliëntenparticipatie SDW

Binnen zorgorganisatie SDW willen we samen met cliënten (mensen met een verstandelijke beperking) meer gaan vloggen om zo mensen te laten zien wat wij binnen SDW doen. Om deze reden gaf Saskia van der Hilst bij SDW een online vlogtraining, zodat wij werden uitgedaagd om te gaan vloggen. De training was interessant en we hebben veel geleerd van de deskundigheid van Saskia. De training was te kort, omdat we nog zoveel van Saskia konden leren. In de training heb ik samen met cliënten onze eerste vlog gemaakt. De vlog was nog niet af, maar na de training gaf Saskia op de vlog opbouwende feedback. Hierdoor hebben wij onze vlog af kunnen maken. Op onze eerste vlog hebben we leuke reacties gekregen. Ik raad de training zeer zeker aan! Het enthousiasme van Saskia is aanstekelijk waardoor je gaat vloggen!

Leonie Brokxcommunicaieadviseur St. Anna Zorggroep

Tijdens de incompany vlogtraining alle ins en outs van ‘t vloggen geleerd. En ook nog eens t editen van een filmpje! Haar kennis en enthousiasme zorgen voor veel energie en dat maakt ‘t gemakkelijk om zelf aan de slag te gaan. Een echte aanrader.